Statische bewaking

Nachtbewaking

  • 24/7 bereikbaar
  • Evaluatie na elke opdracht
  • Statisch en mobiel

Bij Vestaguard staan we dag en nacht voor u klaar en kunt u dus ook nachtbewaking inhuren in Vlaanderen. Een nachtbewaker kunt u inhuren om voor extra veiligheid van uw producten en uw gebouw(en) te zorgen terwijl u er zelf niet bent. U kunt dus ‘s avonds met een gerust hart naar huis vertrekken en we kunnen u verzekeren dat u ’s ochtends niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Waarvoor kunt u nachtbewaking inschakelen?

U kunt nachtbewaking inhuren eender wanneer u dat nodig heeft en in eender welke situatie. Onze mobiele bewakingsagenten in de regio Roeselare, Kortrijk en Waregem kunnen zich eenvoudig aanpassen aan de situatie waarvoor u ze nodig heeft. Wist u dat u zelfs nachtbewaking met een hond kunt inhuren? Het voordeel daaraan is dat zo’n hond een persoon met slechte intenties gemakkelijk afschrikt, en dat de hond sneller in de gaten heeft wanneer er iemand in de buurt is die daar niet hoort te zijn. Zo kunt u dus sneller actie ondernemen.

Wat doet een nachtwaker precies?

Een nachtwaker bevordert de veiligheid en bewaakt de rust in en rondom de locatie die hij of zij beveiligt. De nachtbewaking inhuren, zorgt ervoor dat de veiligheid in en rond uw gebouw verhoogd wordt. Deze bewakingsdienst treedt op bij bijvoorbeeld overlast of vandalisme. Indien nodig belt hij of zij de ordediensten. Een nachtwaker is eigenlijk ongeveer hetzelfde als een nachtportier. Het grote verschil is dat de nachtbewaking niet enkel bij een ingang blijft staan, maar rondjes loopt door het gebouw om te controleren of alles in orde is.

Huur een bewaker van ons bedrijf in

Wilt u nachtbewaking inhuren om ’s nachts voor extra veiligheid te zorgen, bijvoorbeeld op een industrieterrein of dergelijke? Dan kunt u gemakkelijk en gratis een offerte aanvragen op onze website. Als u nog vragen heeft over onze diensten kunt u altijd contact opnemen, telefonisch of via info@vestaguard.be.