Bij Vestaguard zit u goed voor werfbewaking op maat. Als u vaak last heeft van diefstal, vandalisme, ongewenste bezoekers of rondslingerend werkmateriaal en afval, is het een goed idee om werfbewaking in te schakelen. Bouw met een gerust gemoed verder door beroep te doen op Vestaguard om in uw beveiligingsbehoeften te voldoen en voor de beveiliging van uw werf in Vlaanderen te zorgen.

Waarvoor kunt u werfbewaking inschakelen?

U kunt onze bewakingsagenten inhuren voor een aantal verschillende zaken die met werfbewaking te maken hebben. Dat hangt af van de soort bewaking waar u nood aan heeft. Ze staan in voor: 

  • Correcte opening en/of sluiting van de site;
  • Identificatie, registratie en onthaal van bezoekers, leveranciers en personeel;
  • Beheer en monitoring van elektronische camera- en alarmsystemen;
  • Controle op de naleving van de interne voorschriften rond veiligheid en hygiëne;
  • Algemeen veiligheidstoezicht en orde en netheid op de werf;
  • Uitgangscontrole op diefstal door werknemers (CAO nr. 89).

U kunt één of meerdere bewakingsdiensten inschakelen die tijdens de bouwwerkzaamheden permanent aanwezig zijn voor werfbewaking. Daarnaast kunt u ook op mobiele beveiliging rekenen. Ons team zorgt voor de nachtbewaking op onregelmatige tijdstippen en neemt regelmatig een kijkje op uw bouwterrein. Schakel ons in voor werfbewaking in regio Kortrijk, Roeselare en Waregem.

Waarom zou u ons inschakelen?

Bij de beveiliging van uw werf kunt u erop rekenen dat we hiervoor speciaal opgeleide en meertalige bewakers inschakelen. We zorgen voor een snelle vaststelling en eliminatie van dreigingen of defecten. Tijdens onze rondes voor werfbewaking zorgen we ervoor dat u een real-time digitale rapportage krijgt.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

De beveiliging van uw terrein is uiteraard enorm belangrijk. Daarom kunt u op ons rekenen voor kwalitatieve werfbewaking. U kunt gemakkelijk een gratis offerte aanvragen via ons formulier om ons bewakingsbedrijf in te schakelen voor werfbewaking. Vul de offerte voor werfbewaking in en we helpen u zo snel mogelijk verder. U kunt ook altijd contact met ons opnemen indien u vragen heeft over andere zaken.

Enkele tevreden klanten.

We laten graag ons werk voor zich spreken. Deze partners gaven ons al het vertrouwen om te mogen samenwerken.