Statische bewaking

Winkelbewaking

Winkeldiefstal is een vaak voorkomend probleem in winkelketens en shoppingcentra waarbij uitbaters jaarlijks omzet verliezen. Om potentiële dieven af te schrikken is het dan ook een meerwaarde om bewakingsagenten in te schakelen die een extra oogje in het zeil houden en diefstallen op heterdaad kunnen vaststellen.

Geüniformeerde bewakingsagenten

Een agent in uniform straalt professionaliteit uit en heeft een sterk ontradend effect op potentiële dieven of agressoren. We stellen de bewakingsagent duidelijk zichtbaar op aan de ingang van of in de winkel.

Onze retail agenten zijn stuk voor stuk sociale en klantvriendelijke mensen die een service bieden voor u en de klant. Zij kunnen een eerste aanspreekpunt vormen voor klanten of het personeel. Onze bewakingsagenten zijn daarbovenop ook opgeleid in EHBO en brandpreventie, wat zeker ook een extra meerwaarde kan zijn voor u.

Winkelinspectie

In tegenstelling tot de preventieve vorm, willen we met onze winkelinspecteurs zo onopvallend mogelijk opereren. De winkelinspecteur voert zijn taak uit in burgerkledij en gaat, eventueel via camera-monitoring, op zoek naar verdachte elementen en personen. Bij vaststelling van een diefstal treedt de agent in actie om zo de gestolen goederen te recupereren en de bevoegde instanties te verwittigen. De afhandelingsprocedure wordt conform de wetgeving en in samenspraak met de winkelverantwoordelijke vastgelegd.

Controle op naleving COVID-19 maatregelen

In het kader van de huidige coronacrisis worden onze agenten ook volop ingezet aan de ingang van winkels om klanten gerust te stellen en hen te herinneren aan de opgelegde hygiënemaatregelen. Op deze manier doen wij er alles aan om de veiligheid van de klanten en het personeel te waarborgen.

Interesse?

Wil u graag tijdelijk of permanent beroep doen op winkelbewaking? Vraag dan nu een gratis offerte aan of contacteer ons voor een afspraak. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naaste deze bovenstaande taken kunnen wij ook een oplossing bieden wanneer u uw de winkel of shoppincentrum buiten de openingsuren wil laten beveiligen! Bekijk zeker onze bewakingsopdracht ‘Mobiele Bewaking’.

Enkele tevreden klanten.

We laten graag ons werk voor zich spreken. Deze partners gaven ons al het vertrouwen om te mogen samenwerken.