bewakingsdiensten

Mobiele bewaking

Bent u op zoek naar een team voor mobiele beveiliging in Vlaanderen? Dan zit u goed bij Vestaguard. Onze mobiele bewakingsploeg heeft twee functies, namelijk preventieve controlerondes en interventies na alarm. Zo bent u zeker dat er iemand een oogje in het zeil houdt wanneer u er zelf niet bent.

Mobiele beveiliging op maat

Om efficiënte patrouilles op de baan te sturen, werken we controlerondes uit in nauw overleg met u. Samen bepalen we de duurtijd, frequentie en het traject van de ronde. Daarnaast stellen we samen een lijst op met alle punten die we tijdens de ronde controleren. Deze preventieve aanpak beperkt zich overigens niet enkel tot inbraak of vandalisme. We houden ook een oogje in het zeil in het geval van brand en natuurrisico’s. Wanneer uw alarm afgaat, zijn onze bewakingsdiensten snel ter plaatse om onmiddellijk op zoek te gaan naar de oorzaak van het alarm en contact op te nemen met de ordediensten. Zelfs als het vals alarm is, kunt u altijd rekenen op een snelle en correcte afhandeling dankzij onze mobiele beveiliging in de regio Kortrijk, Roeselare en Waregem.

Consortiumbewaking

Stel dat er meerdere bedrijven zijn gevestigd op een terrein, kan het interessant zijn om voor een gemeenschappelijke mobiele beveiliging te kiezen voor de nachtbewaking van uw bedrijf. Dat is een stuk efficiënter voor alle betrokken partijen en zo krijgt u de beste kwaliteit aan de beste prijs. Afhankelijk van uw noden kunnen de agenten van onze mobiele beveiliging instaan voor tal van taken:

  • Correcte opening en/of sluiting van het gebouw;
  • Detectie en eliminatie van technische afwijkingen of defecten; 
  • Interne en externe controlerondes op schade aan fysieke toegangen; 
  • Interventies bij diefstal, brand, technische storingen of hold-up na alarmmeldingen; 
  • Verwittigen van hulpdiensten en klant bij incidenten; 
  • Uitgangscontrole op diefstal door werknemers (CAO nr. 89)


Met onze mobiele beveiliging bieden wij u een kostenefficiënte beveiligingsoplossing en een snelle vaststelling en eliminatie van defecten of dreigingen. Onze speciaal opgeleide bewakingsagenten werken speciaal voor u bewakingsrondes op maat uit, met real-time digitale rapportage.