bewakingsdiensten

Mobiele bewaking

Vestaguard staat voor u klaar met een professioneel team voor mobiele beveiliging in Vlaanderen. Onze mobiele bewakingsploeg vervult twee taken: preventieve controlerondes en interventies na alarm. Zo bent u er zeker van dat iemand toezicht houdt wanneer u afwezig bent. Van Brugge tot Roeselare, laat mobiele bewaking in uw regio gerust aan ons over.

Mobiele beveiliging op maat

Om efficiënte patrouilles op de baan te sturen, werken we controlerondes uit in nauw overleg met u. Samen bepalen we de duurtijd, frequentie en het traject van de ronde. Daarnaast stellen we samen een lijst op met alle punten die we tijdens de ronde controleren. Deze preventieve aanpak beperkt zich overigens niet enkel tot inbraak of vandalisme. We houden ook een oogje in het zeil in het geval van brand en natuurrisico’s. Wanneer uw alarm afgaat, zijn onze bewakingsdiensten snel ter plaatse om onmiddellijk op zoek te gaan naar de oorzaak van het alarm en contact op te nemen met de ordediensten. Zelfs als het vals alarm is, kunt u altijd rekenen op een snelle en correcte afhandeling dankzij onze mobiele beveiliging in de regio Kortrijk, Roeselare en Waregem.

Mobiele beveiliging en consortiumbewaking

Stel dat er meerdere bedrijven zijn gevestigd op een terrein, kan het interessant zijn om voor een gemeenschappelijke mobiele beveiliging te kiezen voor de nachtbewaking van uw bedrijf. Dat is een stuk efficiënter voor alle betrokken partijen en zo krijgt u de beste kwaliteit aan de beste prijs. Afhankelijk van uw noden kunnen de agenten van onze mobiele beveiliging instaan voor tal van taken, zoals:

  • Correcte opening en/of sluiting van het gebouw;
  •  Detectie en eliminatie van technische afwijkingen of defecten;
  • Interne en externe controlerondes op schade aan fysieke toegangen;
  • Interventies bij diefstal, brand, technische storingen of hold-up na alarmmeldingen;
  • Verwittigen van hulpdiensten en klant bij incidenten;
  • Uitgangscontrole op diefstal door werknemers (CAO nr. 89)

Met onze mobiele beveiliging bieden wij u een kostenefficiënte beveiligingsoplossing en een snelle vaststelling en eliminatie van defecten of dreigingen aan. Onze speciaal opgeleide bewakingsagenten
werken speciaal voor u bewakingsrondes op maat uit, met real-time digitale rapportage.

Vraag uw offerte aan

Bent u op zoek naar de beste mobiele beveiliging, voor thuis of om uw bedrijf te beschermen? Dan zit u bij Vestaguard goed. Voor meer informatie over ons beveiligingbedrijf en onze diensten kunt u ons altijd contacteren om een afspraak te maken of uw vragen te stellen via info@vestaguard.be. Vraag gratis uw offerte aan en we horen graag wat we voor u kunnen betekenen.