bewakingsdiensten

Bewaking inhuren

  • 24/7 bereikbaar
  • Evaluatie na elke opdracht
  • Statisch en mobiel


Bewaking inhuren voor uw bedrijf, winkel of evenement is geen overbodige luxe. Vestaguard staat voor u klaar! Wij zijn een jong en energiek bedrijf dat diverse bewakingsdiensten aanbiedt. Bij ons vindt u oplossingen voor veiligheidsrisico's in een snel veranderende samenleving. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan beveiligings- en bewakingsdiensten. Laat de security van uw onderneming in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen gerust aan ons over.

Waarvoor kunt u bewaking inhuren?

U kunt bewaking inhuren voor korte of langdurige projecten. Voor elk project is er een specifieke aanpak vereist, dus we gaan telkens samenzitten met u om voor de juiste bewakingsdiensten op maat te zorgen. Stel dat u bijvoorbeeld een beurs of festival organiseert, wilt u uiteraard dat dit vlekkeloos verloopt. Bewaking van Vestaguard inhuren, geeft u gegarandeerd een veilig gevoel en we zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt.

Welke verschillende diensten hebben we?

Bij Vestaguard hebben we een breed aanbod aan statische bewakingsdiensten. Denk bijvoorbeeld aan

U kunt ook onze mobiele bewaking inhuren, bijvoorbeeld voor een event of gewoon om ’s nachts bij u thuis rond te wandelen en preventieve controlerondes te doen.

Hoe maken wij het verschil?

Wij onderscheiden ons van andere bewakingsbedrijven dankzij onze alerte en stipte bewakingsagenten. Onze medewerkers worden grondig gescreend voordat ze bij ons in dienst treden en u hen als beveiliging kunt inhuren. Na elke opdracht volgt een evaluatie. We bieden een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak en zijn 24/7 bereikbaar om u optimaal van dienst te zijn.

Vraag uw voorstel op maat aan

Wilt u bewaking op maat inhuren? Neem dan rustig een kijkje tussen onze verschillende bewakingsdiensten en vraag gratis een offerte aan via de website. Wij zorgen met veel plezier voor een oplossing op maat. Indien u nog vragen heeft, mag u altijd contact opnemen. We staan 24/7 voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk verder.