bewakingsdiensten

Bewaking inhuren

  • 24/7 bereikbaar
  • Evaluatie na elke opdracht
  • Statisch en mobiel


Wilt u bewaking inhuren voor uw bedrijf, winkel of evenement? Dan zit u goed bij Vestaguard. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met verschillende bewakingsdiensten. Bij ons vindt u een antwoord op veiligheidsrisico’s in een razendsnel veranderende maatschappij. U kunt ons bedrijf inschakelen voor een breed aanbod aan veiligheids- en bewakingsdiensten.

Waarvoor kunt u bewaking inhuren?

U kunt bewaking inhuren voor korte of langdurige projecten. Voor elk project is er een specifieke aanpak vereist, dus we gaan telkens samenzitten met u om voor de juiste bewakingsdiensten op maat te zorgen. Stel dat u bijvoorbeeld een beurs of festival organiseert, wilt u uiteraard dat dit vlekkeloos verloopt. Bewaking van Vestaguard inhuren, geeft u gegarandeerd een veilig gevoel en we zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt.

Welke verschillende diensten hebben we?

Bij Vestaguard hebben we een breed aanbod aan statische bewakingsdiensten:

Maar u kunt ook op onze mobiele bewaking inhuren, bijvoorbeeld voor een event of gewoon om ’s nachts bij u thuis te passeren en preventieve controlerondes te doen in de regio Kortrijk, Waregem en Roeselare.

Hoe maken wij het verschil?

Wij onderscheiden ons van andere bewakingsbedrijven dankzij onze alerte en stipte bewakingsagenten. Zij worden aan een strenge screening onderworpen voor we ze aannemen en u ze als bewaking kunt inhuren. Bovendien volgt er na elke opdracht een evaluatie. We zorgen voor een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak en zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan.

Vraag uw voorstel op maat aan

Wilt u bewaking op maat inhuren? Neem dan rustig een kijkje tussen onze verschillende bewakingsdiensten en vraag gratis een offerte aan via de website. Indien u nog vragen heeft, mag u altijd contact opnemen, telefonisch of via info@vestaguard.be. We staan 24/7 voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk verder.