Heeft u nood aan werfbewaking voor uw bedrijf? Dan moet u bij Vestaguard zijn. Als u vaak last heeft van diefstal, vandalisme, ongewenste bezoekers of rondslingerend werkmateriaal en afval op uw bouwwerf, is het een goed idee om werfbewaking in te schakelen. Bouw met een gerust gemoed verder door beroep te doen op Vestaguard om in uw beveiligingsbehoeften te voldoen en voor de beveiliging van uw bouwwerf of bouwplaats in Vlaanderen te zorgen.

Waarvoor kunt u werfbewaking inschakelen?

U kunt onze bewakingsagenten inhuren voor een aantal verschillende zaken die met werfbewaking en de beveiliging van uw bouwplaats of bouwwerf te maken hebben. Dat hangt af van de soort bewaking waar u nood aan heeft. Ze staan in voor

  • Correcte opening en/of sluiting van de site; 
  • Identificatie, registratie en onthaal van bezoekers, leveranciers en personeel;  
  • Beheer en monitoring van elektronische camera- en alarmsystemen; 
  • Controle op de naleving van de interne voorschriften rond veiligheid en hygiëne; 
  • Algemeen veiligheidstoezicht en orde en netheid op de bouwwerf; 
  • Uitgangscontrole op diefstal door werknemers (CAO nr. 89).

U kunt één of meerdere bewakingsdiensten inschakelen die tijdens de bouwwerkzaamheden permanent aanwezig zijn op de bouwwerf voor werfbewaking en beveiliging van de bouwplaats. Daarnaast kunt u ook op mobiele beveiliging rekenen. Dat team zorgt voor de bewaking ’s nachts of tijdens het weekend op onregelmatige tijdstippen en neemt regelmatig een kijkje op uw bouwterrein in de regio Kortrijk, Roeselare en Waregem . Schakel ons in voor werfbewaking en we helpen u graag verder.

Waarom zou u ons inschakelen?

Bij de beveiliging van uw bouwwerf of bouwplaats kunt u erop rekenen dat we hiervoor speciaal opgeleide en meertalige bewakers inschakelen. We zorgen voor een snelle vaststelling en eliminatie van dreigingen of defecten. Tijdens onze rondes voor werfbewaking zorgen we ervoor dat u een real-time digitale rapportage krijgt.

Enkele tevreden klanten.

We laten graag ons werk voor zich spreken. Deze partners gaven ons al het vertrouwen om te mogen samenwerken.